VICTOR DE LA ROSA (clarinet)


Actualment acaba els estudis d’interpretació de clarinet a l’ESMuC amb els mestres Joan Enric Lluna de clarinet i Harry Sparnaay de clarinet baix, havent-se format també amb Anthony Pay i Lorenzo Coppola.
Ha realitzat cursos de perfeccionament amb W. Boeykens, P. Martínez, J.E. Lluna, W. Seyfarth, A. Pay, A. Damiens, etc.
Així, ha format part de les orquestres OJIPC (Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans), JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) i Orquestra de l’Esmuc, el que li ha permès treballar amb batutes com Salvador Mas, Salvador Brotons, Enrique Mazzola, Christopher Hogwood, entre d’altres. I actualment forma part de la borsa d'instrumentistes de la JONDE (Joven Orquesta Nacional de España).
Ha estat premiat amb “Menció d’Honor” al concurs nacional Intercentros, a la categoria de Grau Superior, al 2004; i amb el 2n premi “ex-aequo” del Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España, a l’abril de 2007.
Ha actuat arreu de Mallorca i Catalunya, destacant recitals a l’Auditori d’Alcúdia (Mallorca), Sala Metrònom (Barcelona), Cicle de Joves Intèrprets Catalans a l’Auditori de Barcelona (2006 i 2008), i Festival Internacional Albéniz de Camprodon (2007). I ha gravat per Catalunya Música, Radio Clásica i TV3.

GALERIA FOTOGRAFICA