LAURA GUASTEVÍ (fagot)


Laura Guasteví (Maó, 1979) inicià els seus estudis de fagot en 2001. Ha estat solista de la Banda Municipal de Barcelona (dir. S. Brotons, A. Reverté, R. Argudo, J.Ll. Moraleda, J. Moraleda, R. Grimal, Josep Mut), i ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès (dir. D. Jiménez Carreras), JONC Filharmonia (dir. Manel Valdivieso), Orquestra Simfònica de l’Acadèmia de Liceu (dir. Voronkov), Orquestra de Castellbisbal (dir. Lluís Vila), Orquestra Illa de Menorca (Edmond Colomer), Orquestra Lírica de Barcelona (dir. J.M. Damunt), Companyia Lírica de Ciutat Comtal (dir. Ll. Cabal), Murtra Ensemble de Badalona (X. Puig), Orquestra Simfonietta (F. Llongueras)… 

Nogensmenys, és presidenta i fagot solista de la Banda Simfònica de Badalona (M. Barea), i ha format part de l’OJCTLL (2002-2006, A. Reverté), l’Orquestra Simfònica Diaula, Filharmònica de l’Ateneu de Maó, Banda Nura d’Es Mercadal etc. 

Actualment, és alumna de fagot de David Tomàs, i ha rebut classes de E. Bazaco, Josep Borràs, M. Crisol i Giorgio Mandolesi. Com a flautista, ha rebut classes i consells d’Adelaida Ponsetí, Salvador Brotons, Melisa Mercadal, Claudi Arimany, Jaume Cortadellas, Magdalena Martínez i Hervé Hotier. 

És professora de flauta i fagot a l’Escola de Música Masafrets de Mataró. A més, és llicenciada en Història de l’Art per la UB (2001). Durant aquest període acadèmic realitzà tasques, becada per la UB, en l’Editorial Boileau (participant en la revisió de partitures de la integral d’E. Granados), i creà la base de dades de l’arxiu de la biblioteca del Conservatori del Liceu sota la tutela de Xosé Aviñoa. 


GALERIA FOTOGRAFICA